Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Kotorri - Dubrovnik

19. Sht
E Diel
20. Sht
E Hënë
21. Sht
E Martë
22. Sht
E Mërkurë
23. Sht
E Enjte
24. Sht
E Premte

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

15:55

Kotor
 station icon
 station icon
1h:40m

17:35

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

18.00€

DEPARTURE

1h:40m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
21.09 15:55, Kotor
21.09 17:35, Dubrovnik
JEK
5.4
Numri i sediljeve të lira është 5
5
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete