Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Kotorri - Dubrovnik

02. Korr
E Enjte
03. Korr
E Premte
04. Korr
E Shtunë
05. Korr
E Diel
06. Korr
E Hënë
07. Korr
E Martë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

10:10

Kotor
 station icon
 station icon
2h:20m

12:30

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

18.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

2h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
04.07 10:10, Kotor
04.07 12:30, Dubrovnik
JEK
5.4
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete