Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Kotorri - Dubrovnik

27. Korr
E Martë
28. Korr
E Mërkurë
29. Korr
E Enjte
30. Korr
E Premte
31. Korr
E Shtunë
01. Gush
E Diel

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

14:40

Kotor
 station icon
 station icon
2h:35m

17:15

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

18.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

2h:35m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.07 14:40, Kotor
29.07 17:15, Dubrovnik
JEK
5.4
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

15:55

Kotor
 station icon
 station icon
1h:40m

17:35

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

18.00€

DEPARTURE

1h:40m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.07 15:55, Kotor
29.07 17:35, Dubrovnik
JEK
5.4
Numri i sediljeve të lira është 3
3
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete