Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Kotorri - Dubrovnik


10:10

Kotor Central Bus Station
2h:20m
Transfer

12:30

Dubrovnik Central Bus Station
Glob

20.13€

14:40

Kotor Central Bus Station
2h:20m
Transfer

17:00

Dubrovnik Central Bus Station
Glob

20.13€

Transferim Kotorri - Dubrovnik

Kotorri

Dubrovnik

Maks. 3 i/e pasagjerit

ABS

0.00€

?