Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Kotorri - Dubrovnik

31. Maj
E Mërkurë
01. Qer
E Enjte
02. Qer
E Premte
03. Qer
E Shtunë
04. Qer
E Diel
05. Qer
E Hënë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

15:55

Kotor
 station icon
 station icon
1h:40m

17:35

Dubrovnik
JEK
5.6
Jadran Ekspres Kotor

24.00€

DEPARTURE

1h:40m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
02.06 15:55, Kotor
02.06 17:35, Dubrovnik
JEK
5.6
Numri i sediljeve të lira është 6
6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

18:00

Kotor
 station icon
 station icon
3h:00m
Transfer

21:00

Dubrovnik
JEK
5.6
Jadran Ekspres Kotor/croatia Bus Zagreb/globtour Međugorje

24.00€

DEPARTURE

3h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
02.06 18:00, Kotor
02.06 21:00, Dubrovnik
JEK
5.6
Numri i sediljeve të lira është 6
6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete