Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Kotorri - Dubrovnik


10:10

Kotor Central Bus Station
2h:20m
Transfer

12:30

Dubrovnik Central Bus Station
Glob

20.08€

14:40

Kotor
2h:35m

17:15

Dubrovnik
Jadran Ekspres Kotor

18.00€

18:00

Kotor
3h:00m

21:00

Dubrovnik
Jadran Ekspres Kotor

18.00€

18:00

Kotor
3h:00m

21:00

Dubrovnik
Jadran Ekspres Kotor

-

Transferim Kotorri - Dubrovnik

Kotorri

Dubrovnik

Maks. 3 i/e pasagjerit

ABS

0.00€

?