Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Kotorri - Dubrovnik

24. Sht
E Premte
25. Sht
E Shtunë
26. Sht
E Diel
27. Sht
E Hënë
28. Sht
E Martë
29. Sht
E Mërkurë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

14:40

Kotor
 station icon
 station icon
2h:35m

17:15

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

18.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

2h:35m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
26.09 14:40, Kotor
26.09 17:15, Dubrovnik
JEK
5.4
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

15:55

Kotor
 station icon
 station icon
1h:40m

17:35

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

18.00€

DEPARTURE

1h:40m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
26.09 15:55, Kotor
26.09 17:35, Dubrovnik
JEK
5.4
Numri i sediljeve të lira është 6
6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete