Alexa Certify

Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Kotorri - Dubrovnik


07:10

Kotor Central Bus Station
2h:10m
Transfer

09:20

Dubrovnik Central Bus Station
Glob

15.40€

14:40

Kotor Central Bus Station
2h:20m
Transfer

17:00

Dubrovnik Central Bus Station
Glob

20.27€

15:55

Kotor Central Bus Station
1h:40m
Transfer

17:35

Dubrovnik Central Bus Station
Glob

20.27€

Transferim Kotorri - Dubrovnik

Kotorri

Dubrovnik

Maks. 3 i/e pasagjerit

ABS

0.00€

?