Alexa Certify

Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Kotorri - Dubrovnik


07:10

Kotor Central Bus Station
2h:10m
Transfer

09:20

Dubrovnik Central Bus Station
Glob

15.30€

08:30

Kotor
2h:15m

10:45

Dubrovnik
Božur

15.00€

10:10

Kotor
2h:20m

12:30

Dubrovnik
Jadran Ekspres Kotor

18.00€

14:40

Kotor
2h:35m

17:15

Dubrovnik
Jadran Ekspres Kotor

18.00€

15:55

Kotor
1h:40m

17:35

Dubrovnik
Jadran Ekspres Kotor

18.00€

18:00

Kotor
3h:00m

21:00

Dubrovnik
Jadran Ekspres Kotor

18.00€

18:00

Kotor
3h:00m

21:00

Dubrovnik
Jadran Ekspres Kotor

-

Transferim Kotorri - Dubrovnik

Kotorri

Dubrovnik

Maks. 3 i/e pasagjerit

ABS

0.00€

?