Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Kotorri - Dubrovnik

15. Gush
E Hënë
16. Gush
E Martë
17. Gush
E Mërkurë
18. Gush
E Enjte
19. Gush
E Premte
20. Gush
E Shtunë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

15:55

Kotor
 station icon
 station icon
1h:40m

17:35

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

22.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

1h:40m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
17.08 15:55, Kotor
17.08 17:35, Dubrovnik
JEK
5.4
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete