Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Kotorri - Shkodër


NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

08:00

Kotor
3h:50m

11:50

Skadar
Old Town Travel

17.00€