Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Petrovac - Budva


Zbritje me okazion
20.00%

18:14

Petrovac
0h:30m

18:44

Budva
Autoprevoz Zaton

2.40€

20:45

Petrovac
0h:35m

21:20

Budva
Nikšić Prevoz

2.50€

Transferim Petrovac - Budva

Petrovac

Budva

Maks. 3 i/e pasagjerit

ABS

0.00€

?

Petrovac

Budva

Maks. 8 i/e pasagjerit

ABS

?