Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Budva

30. Qer
E Martë
01. Korr
E Mërkurë
02. Korr
E Enjte
03. Korr
E Premte
04. Korr
E Shtunë
05. Korr
E Diel

0% Complete