Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Budva


19:00

Belgrad Central Bus Station
11h:45m
Transfer

06:45

Budva Central Bus Station
Tjug

21.00€

20:00

Beograd
10h:00m

06:00

Budva
Blue Line

27.00€

Zbritje me okazion
15.00%

21:20

Beograd
11h:30m

08:50

Budva
Božur

18.70€

22:00

Beograd
10h:15m

08:15

Budva
Lens Doo

27.00€

23:00

Beograd
11h:00m

10:00

Budva
Lasta

25.00€

Transferim Beogradi - Budva

Beogradi

Budva

Maks. 3 i/e pasagjerit

ABS

0.00€

?

Beogradi

Budva

Maks. 8 i/e pasagjerit

ABS

0.00€

?