Alexa Certify

Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Budva


18:15

Beograd
11h:30m

05:45

Budva
Banbus Doo

22.00€

19:00

Beograd
11h:45m

06:45

Budva
Jadran Ekspres Kotor

21.00€

20:00

Beograd
10h:00m

06:00

Budva
Blue Line

27.00€

20:00

Beograd
11h:40m

07:40

Budva
Niš Ekspres

-

21:20

Beograd
11h:30m

08:50

Budva
Božur

22.00€

21:30

Beograd
10h:35m

08:05

Budva
Royal Travel

20.00€

22:00

Beograd
10h:15m

08:15

Budva
Lens Doo

27.00€

23:00

Beograd
10h:30m

09:30

Budva
Lasta

-

Transferim Beogradi - Budva

Beogradi

Budva

Maks. 3 i/e pasagjerit

ABS

0.00€

?

Beogradi

Budva

Maks. 8 i/e pasagjerit

ABS

0.00€

?