Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Budva

03. Gush
E Martë
04. Gush
E Mërkurë
05. Gush
E Enjte
06. Gush
E Premte
07. Gush
E Shtunë
08. Gush
E Diel

0% Complete