Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Budva

07. Dhj
E Mërkurë
08. Dhj
E Enjte
09. Dhj
E Premte
10. Dhj
E Shtunë
11. Dhj
E Diel
12. Dhj
E Hënë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 3.

21:20

Beograd
 station icon
 station icon
11h:30m

08:50

Budva
JES
6
Jadran Ekspres Novi Sad

31.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

11h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
09.12 21:20, Beograd
10.12 08:50, Budva
JES
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

22:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:15m

08:15

Budva
BLI
9
Blue Line

31.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

10h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
09.12 22:00, Beograd
10.12 08:15, Budva
BLI
9
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

23:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:00m

10:00

Budva
RTC
7.6
Royal Travel

29.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

11h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
09.12 23:00, Beograd
10.12 10:00, Budva
RTC
7.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete