Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Budva

24. Jan
E Hënë
25. Jan
E Martë
26. Jan
E Mërkurë
27. Jan
E Enjte
28. Jan
E Premte
29. Jan
E Shtunë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

21:20

Beograd
 station icon
 station icon
11h:30m

08:50

Budva
BZP
6.4
Božur

27.00€

DEPARTURE

11h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
26.01 21:20, Beograd
27.01 08:50, Budva
BZP
6.4
Numri i sediljeve të lira është 4
4
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
ABS
Lloji i biletave

23:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:00m

10:00

Budva
LAB
2.6
Lasta

25.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

11h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
26.01 23:00, Beograd
27.01 10:00, Budva
LAB
2.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete