Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Budva

16. Pri
E Premte
17. Pri
E Shtunë
18. Pri
E Diel
19. Pri
E Hënë
20. Pri
E Martë
21. Pri
E Mërkurë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 4.

08:30

Beograd
 station icon
 station icon
11h:00m

19:30

Budva
OZL
6
Ozlem

26.00€

DEPARTURE

11h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
18.04 08:30, Beograd
18.04 19:30, Budva
OZL
6
Numri i sediljeve të lira është 5
5
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

12:30

Beograd
 station icon
 station icon
11h:05m

23:35

Budva
LAM
8
Lasta Montenegro / Sp Lasta Ad Beograd

25.00€

DEPARTURE

11h:05m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
18.04 12:30, Beograd
18.04 23:35, Budva
LAM
8
Numri i sediljeve të lira është 5
5
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

19:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:45m

06:45

Budva
TJO
10
Trans Jug Obrenovac

22.50€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

11h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
18.04 19:00, Beograd
19.04 06:45, Budva
TJO
10
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

22:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:15m

08:15

Budva
BLI
8
Blue Line

27.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

10h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
18.04 22:00, Beograd
19.04 08:15, Budva
BLI
8
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete