Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Budva

19. Mar
E Diel
20. Mar
E Hënë
21. Mar
E Martë
22. Mar
E Mërkurë
23. Mar
E Enjte
24. Mar
E Premte

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 5.

19:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:45m

06:45

Budva
TJO
10
Trans Jug Obrenovac

29.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

11h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
21.03 19:00, Beograd
22.03 06:45, Budva
TJO
10
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

20:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:00m

06:00

Budva
LES
6
Lens Doo

31.00€

DEPARTURE

10h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
21.03 20:00, Beograd
22.03 06:00, Budva
LES
6
Numri i sediljeve të lira është 2
2
Orari i udhëtimit
Zbritja
Loyalty discounts
Karakteristikat e autobusit
ABS
Lloji i biletave

21:20

Beograd
 station icon
 station icon
11h:30m

08:50

Budva
JES
6
Jadran Ekspres Novi Sad

31.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

11h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
21.03 21:20, Beograd
22.03 08:50, Budva
JES
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

22:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:15m

08:15

Budva
BLI
9
Blue Line

31.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

10h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
21.03 22:00, Beograd
22.03 08:15, Budva
BLI
9
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

23:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:00m

10:00

Budva
RTC
7.6
Royal Travel

29.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

11h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
21.03 23:00, Beograd
22.03 10:00, Budva
RTC
7.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete