Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Budva

19. Mar
E Diel
20. Mar
E Hënë
21. Mar
E Martë
22. Mar
E Mërkurë
23. Mar
E Enjte
24. Mar
E Premte

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

23:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:00m

10:00

Budva
RTC
7.6
Royal Travel

29.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

11h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
21.03 23:00, Beograd
22.03 10:00, Budva
RTC
7.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete