Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Budva

13. Gush
E Enjte
14. Gush
E Premte
15. Gush
E Shtunë
16. Gush
E Diel
17. Gush
E Hënë
18. Gush
E Martë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

20:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:00m

06:00

Budva
LES
6
Lens Doo

-

DEPARTURE

10h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
15.08 20:00, Beograd
16.08 06:00, Budva
LES
6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Loyalty discounts
Karakteristikat e autobusit
ABS
Lloji i biletave

0% Complete