Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Budva

20. Jan
E Mërkurë
21. Jan
E Enjte
22. Jan
E Premte
23. Jan
E Shtunë
24. Jan
E Diel
25. Jan
E Hënë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

22:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:15m

08:15

Budva
BLI
8
Blue Line

27.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

10h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
22.01 22:00, Beograd
23.01 08:15, Budva
BLI
8
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete