Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Budva

02. Mar
E Martë
03. Mar
E Mërkurë
04. Mar
E Enjte
05. Mar
E Premte
06. Mar
E Shtunë
07. Mar
E Diel

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 3.

17:30

Beograd
 station icon
 station icon
12h:10m

05:40

Budva
BAN
8
Banbus Doo

22.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

12h:10m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
04.03 17:30, Beograd
05.03 05:40, Budva
BAN
8
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

21:20

Beograd
 station icon
 station icon
11h:30m

08:50

Budva
BZP
6.6
Božur

22.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

11h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
04.03 21:20, Beograd
05.03 08:50, Budva
BZP
6.6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
ABS
Lloji i biletave

23:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:00m

10:00

Budva
LAB
2
Lasta

25.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

11h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
04.03 23:00, Beograd
05.03 10:00, Budva
LAB
2
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete