Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Budva

13. Jan
E Mërkurë
14. Jan
E Enjte
15. Jan
E Premte
16. Jan
E Shtunë
17. Jan
E Diel
18. Jan
E Hënë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

21:20

Beograd
 station icon
 station icon
11h:30m

08:50

Budva
BZP
6.6
Božur

22.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

11h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
15.01 21:20, Beograd
16.01 08:50, Budva
BZP
6.6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
ABS
Lloji i biletave

23:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:00m

10:00

Budva
LAB
2
Lasta

25.00€

DEPARTURE

11h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
15.01 23:00, Beograd
16.01 10:00, Budva
LAB
2
Numri i sediljeve të lira është 4
4
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete