Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Budva

21. Jan
E Enjte
22. Jan
E Premte
23. Jan
E Shtunë
24. Jan
E Diel
25. Jan
E Hënë
26. Jan
E Martë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 4.

08:30

Beograd
 station icon
 station icon
11h:00m

19:30

Budva
OZT
6
Ozlem Tours

26.00€

DEPARTURE

11h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.01 08:30, Beograd
23.01 19:30, Budva
OZT
6
Numri i sediljeve të lira është 3
3
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

17:30

Beograd
 station icon
 station icon
12h:10m

05:40

Budva
BAN
8
Banbus Doo

22.00€

DEPARTURE

12h:10m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.01 17:30, Beograd
24.01 05:40, Budva
BAN
8
Numri i sediljeve të lira është 1
1
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

21:20

Beograd
 station icon
 station icon
11h:30m

08:50

Budva
BZP
6.6
Božur

22.00€

DEPARTURE

11h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.01 21:20, Beograd
24.01 08:50, Budva
BZP
6.6
Numri i sediljeve të lira është 3
3
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
ABS
Lloji i biletave

23:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:00m

10:00

Budva
LAB
2
Lasta

25.00€

DEPARTURE

11h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.01 23:00, Beograd
24.01 10:00, Budva
LAB
2
Numri i sediljeve të lira është 4
4
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete