Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Budva

21. Nën
E Shtunë
22. Nën
E Diel
23. Nën
E Hënë
24. Nën
E Martë
25. Nën
E Mërkurë
26. Nën
E Enjte

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 3.

19:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:45m

06:45

Budva
TJO
10
Trans Jug Obrenovac

22.50€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

11h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.11 19:00, Beograd
24.11 06:45, Budva
TJO
10
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

20:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:00m

06:00

Budva
LES
6
Lens Doo

27.00€

DEPARTURE

10h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.11 20:00, Beograd
24.11 06:00, Budva
LES
6
Numri i sediljeve të lira është 4
4
Orari i udhëtimit
Zbritja
Loyalty discounts
Karakteristikat e autobusit
ABS
Lloji i biletave

22:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:15m

08:15

Budva
BLI
8
Blue Line

27.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

10h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.11 22:00, Beograd
24.11 08:15, Budva
BLI
8
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete