Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Budva

28. Nën
E Shtunë
29. Nën
E Diel
30. Nën
E Hënë
01. Dhj
E Martë
02. Dhj
E Mërkurë
03. Dhj
E Enjte

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 4.

17:30

Beograd
 station icon
 station icon
12h:10m

05:40

Budva
BAN
8
Banbus Doo

22.00€

DEPARTURE

12h:10m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
30.11 17:30, Beograd
01.12 05:40, Budva
BAN
8
Numri i sediljeve të lira është 2
2
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

20:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:00m

06:00

Budva
BLI
8
Blue Line

27.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

10h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
30.11 20:00, Beograd
01.12 06:00, Budva
BLI
8
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

21:20

Beograd
 station icon
 station icon
11h:30m

08:50

Budva
BZP
6.6
Božur

22.00€

DEPARTURE

11h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
30.11 21:20, Beograd
01.12 08:50, Budva
BZP
6.6
Numri i sediljeve të lira është 4
4
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
ABS
Lloji i biletave

23:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:00m

10:00

Budva
LAB
2
Lasta

-

DEPARTURE

11h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
30.11 23:00, Beograd
01.12 10:00, Budva
LAB
2
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete