Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Budva

23. Jan
E Shtunë
24. Jan
E Diel
25. Jan
E Hënë
26. Jan
E Martë
27. Jan
E Mërkurë
28. Jan
E Enjte

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 3.

17:30

Beograd
 station icon
 station icon
12h:10m

05:40

Budva
BAN
8
Banbus Doo

22.00€

DEPARTURE

12h:10m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
25.01 17:30, Beograd
26.01 05:40, Budva
BAN
8
Numri i sediljeve të lira është 2
2
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

21:20

Beograd
 station icon
 station icon
11h:30m

08:50

Budva
BZP
6.6
Božur

22.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

11h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
25.01 21:20, Beograd
26.01 08:50, Budva
BZP
6.6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
ABS
Lloji i biletave

23:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:00m

10:00

Budva
LAB
2
Lasta

25.00€

DEPARTURE

11h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
25.01 23:00, Beograd
26.01 10:00, Budva
LAB
2
Numri i sediljeve të lira është 4
4
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete