Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Budva

10. Maj
E Hënë
11. Maj
E Martë
12. Maj
E Mërkurë
13. Maj
E Enjte
14. Maj
E Premte
15. Maj
E Shtunë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 4.

19:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:45m

06:45

Budva
TJO
10
Trans Jug Obrenovac

22.50€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

11h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
12.05 19:00, Beograd
13.05 06:45, Budva
TJO
10
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

20:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:00m

06:00

Budva
LES
6
Lens Doo

25.65€

DEPARTURE

10h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
12.05 20:00, Beograd
13.05 06:00, Budva
LES
6
Numri i sediljeve të lira është 3
3
Orari i udhëtimit
Zbritja
Loyalty discounts
Karakteristikat e autobusit
ABS
Lloji i biletave

22:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:15m

08:15

Budva
BLI
8
Blue Line

27.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

10h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
12.05 22:00, Beograd
13.05 08:15, Budva
BLI
8
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

23:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:00m

10:00

Budva
RTC
7
Royal Travel

25.00€

DEPARTURE

11h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
12.05 23:00, Beograd
13.05 10:00, Budva
RTC
7
Numri i sediljeve të lira është 2
2
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete