Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Budva

20. Pri
E Martë
21. Pri
E Mërkurë
22. Pri
E Enjte
23. Pri
E Premte
24. Pri
E Shtunë
25. Pri
E Diel

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

22:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:15m

08:15

Budva
BLI
8
Blue Line

27.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

10h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
22.04 22:00, Beograd
23.04 08:15, Budva
BLI
8
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

23:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:00m

10:00

Budva
RTC
7
Royal Travel

25.00€

DEPARTURE

11h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
22.04 23:00, Beograd
23.04 10:00, Budva
RTC
7
Numri i sediljeve të lira është 2
2
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete