Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Budva

24. Jan
E Diel
25. Jan
E Hënë
26. Jan
E Martë
27. Jan
E Mërkurë
28. Jan
E Enjte
29. Jan
E Premte

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 3.

08:30

Beograd
 station icon
 station icon
11h:00m

19:30

Budva
OZL
6
Ozlem

26.00€

DEPARTURE

11h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
26.01 08:30, Beograd
26.01 19:30, Budva
OZL
6
Numri i sediljeve të lira është 4
4
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

19:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:45m

06:45

Budva
TJO
10
Trans Jug Obrenovac

22.50€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

11h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
26.01 19:00, Beograd
27.01 06:45, Budva
TJO
10
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

22:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:15m

08:15

Budva
BLI
8
Blue Line

27.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

10h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
26.01 22:00, Beograd
27.01 08:15, Budva
BLI
8
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete