Alexa Certify
+382 67 270 400 busbozur@gmail.com

Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Budua
18:15

24.06.2017
Beograd
11h:30m

05:45

25.06.2017
Budva
BOŽUR