+382 67 270 400 busbozur@gmail.com

Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Budva


NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

17:30

Beograd
12h:10m

05:40

Budva
Božur

22.00€