Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Herceg Novi


08:30

Beograd
12h:30m

21:00

Herceg Novi
Ozlem

29.00€

17:30

Beograd
14h:10m

07:40

Herceg Novi
Božur

24.00€

19:00

Beograd
13h:00m

08:00

Herceg Novi
Trans-Jug

24.00€

20:00

Beograd
12h:00m

08:00

Herceg Novi
Lens Doo

29.00€

21:20

Beograd
13h:10m

10:30

Herceg Novi
Jadran Ekspres Subotica

29.00€

22:00

Beograd
12h:00m

10:00

Herceg Novi
Blue Line

29.00€

23:00

Beograd
12h:30m

11:30

Herceg Novi
Royal Travel

26.00€

Transferim Beogradi - Herceg Novi

Beogradi

Herceg Novi

Maks. 3 i/e pasagjerit

ABS

0.00€

?

Beogradi

Herceg Novi

Maks. 8 i/e pasagjerit

ABS

?