Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Sarajeva

24. Maj
E Diel
25. Maj
E Hënë
26. Maj
E Martë
27. Maj
E Mërkurë
28. Maj
E Enjte
29. Maj
E Premte

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 3.

08:00

Beograd
 station icon
 station icon
7h:40m

15:40

Sarajevo
CIS
7.6
Centrotrans/sp Lastra

0.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:40m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
26.05 08:00, Beograd
26.05 15:40, Sarajevo
CIS
7.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

11:30

Beograd
 station icon
 station icon
7h:45m

19:15

Sarajevo
TRA
6
Transprodukt

0.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
26.05 11:30, Beograd
26.05 19:15, Sarajevo
TRA
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

13:15

Beograd
 station icon
 station icon
7h:35m

20:50

Sarajevo
CIS
7.6
Centrotrans Istočno Sarajevo

20.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:35m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
26.05 13:15, Beograd
26.05 20:50, Sarajevo
CIS
7.6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete