Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Sofja

09. Gush
E Martë
10. Gush
E Mërkurë
11. Gush
E Enjte
12. Gush
E Premte
13. Gush
E Shtunë
14. Gush
E Diel

0% Complete