Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Sofja

22. Sht
E Premte
23. Sht
E Shtunë
24. Sht
E Diel
25. Sht
E Hënë
26. Sht
E Martë
27. Sht
E Mërkurë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

14:30

Beograd
 station icon
 station icon
7h:30m

22:00

Sofija
TJO
10
Trans-Jug

37.00€

DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.09 14:30, Beograd
24.09 22:00, Sofija
TJO
10
Numri i sediljeve të lira është 5
5
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete