Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Sofja

09. Korr
E Enjte
10. Korr
E Premte
11. Korr
E Shtunë
12. Korr
E Diel
13. Korr
E Hënë
14. Korr
E Martë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

14:30

Beograd
 station icon
 station icon
7h:30m

22:00

Sofija
TJO
10
Trans-Jug

35.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
11.07 14:30, Beograd
11.07 22:00, Sofija
TJO
10
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete