Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Sofja

23. Tet
E Premte
24. Tet
E Shtunë
25. Tet
E Diel
26. Tet
E Hënë
27. Tet
E Martë
28. Tet
E Mërkurë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

14:30

Beograd
 station icon
 station icon
7h:30m

22:00

Sofija
TJO
10
Trans-Jug

35.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
25.10 14:30, Beograd
25.10 22:00, Sofija
TJO
10
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete