Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Sofja

16. Sht
E Mërkurë
17. Sht
E Enjte
18. Sht
E Premte
19. Sht
E Shtunë
20. Sht
E Diel
21. Sht
E Hënë

0% Complete