Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Sofja

21. Maj
E Shtunë
22. Maj
E Diel
23. Maj
E Hënë
24. Maj
E Martë
25. Maj
E Mërkurë
26. Maj
E Enjte

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

14:30

Beograd
 station icon
 station icon
7h:30m

22:00

Sofija
TJO
10
Trans-Jug

37.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.05 14:30, Beograd
23.05 22:00, Sofija
TJO
10
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete