Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Sofja

04. Korr
E Shtunë
05. Korr
E Diel
06. Korr
E Hënë
07. Korr
E Martë
08. Korr
E Mërkurë
09. Korr
E Enjte

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

14:30

Beograd
 station icon
 station icon
7h:30m

22:00

Sofija
TJO
10
Trans-Jug

35.00€

DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
06.07 14:30, Beograd
06.07 22:00, Sofija
TJO
10
Numri i sediljeve të lira është 5
5
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete