Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Sofja

16. Sht
E Mërkurë
17. Sht
E Enjte
18. Sht
E Premte
19. Sht
E Shtunë
20. Sht
E Diel
21. Sht
E Hënë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

14:30

Beograd
 station icon
 station icon
7h:30m

22:00

Sofija
TJO
10
Trans-Jug

35.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
18.09 14:30, Beograd
18.09 22:00, Sofija
TJO
10
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete