Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Sofja

05. Qer
E Premte
06. Qer
E Shtunë
07. Qer
E Diel
08. Qer
E Hënë
09. Qer
E Martë
10. Qer
E Mërkurë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

14:30

Beograd
 station icon
 station icon
7h:30m

22:00

Sofija
TJO
10
Trans-Jug

23.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
07.06 14:30, Beograd
07.06 22:00, Sofija
TJO
10
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete