Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Sofja

30. Maj
E Shtunë
31. Maj
E Diel
01. Qer
E Hënë
02. Qer
E Martë
03. Qer
E Mërkurë
04. Qer
E Enjte

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

14:30

Beograd
 station icon
 station icon
7h:30m

22:00

Sofija
TJO
10
Trans-Jug

0.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
01.06 14:30, Beograd
01.06 22:00, Sofija
TJO
10
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete