Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Sofja

26. Jan
E Mërkurë
27. Jan
E Enjte
28. Jan
E Premte
29. Jan
E Shtunë
30. Jan
E Diel
31. Jan
E Hënë

0% Complete