Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Paris

12. Gush
E Mërkurë
13. Gush
E Enjte
14. Gush
E Premte
15. Gush
E Shtunë
16. Gush
E Diel
17. Gush
E Hënë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

13:00

Beograd
 station icon
 station icon
24h:20m

13:20

Paris
LAB
2
Lasta

90.00€

DEPARTURE

24h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
14.08 13:00, Beograd
15.08 13:20, Paris
LAB
2
Numri i sediljeve të lira është 6
6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete