Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Paris

30. Sht
E Mërkurë
01. Tet
E Enjte
02. Tet
E Premte
03. Tet
E Shtunë
04. Tet
E Diel
05. Tet
E Hënë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

13:00

Beograd
 station icon
 station icon
24h:20m

13:20

Paris
LAB
2
Lasta

90.00€

DEPARTURE

24h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
02.10 13:00, Beograd
03.10 13:20, Paris
LAB
2
Numri i sediljeve të lira është 6
6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete