Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Paris

25. Qer
E Shtunë
26. Qer
E Diel
27. Qer
E Hënë
28. Qer
E Martë
29. Qer
E Mërkurë
30. Qer
E Enjte

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

13:00

Beograd
 station icon
 station icon
24h:20m

13:20

Paris
LAB
2.6
Lasta

75.00€

DEPARTURE

24h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
27.06 13:00, Beograd
28.06 13:20, Paris
LAB
2.6
Numri i sediljeve të lira është 6
6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete